ЗАЩО СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ?

Ние сме най-добрите, защото предлагаме обучение на високо ниво, водено от високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта. Предлагаме лесно разбираем материал, използвайки индивидуален подход и ефективни методи в обучението. Толерантни сме към всички, които имат желание да навлязат в сферата на ИТ и адмирираме техният стремеж и мотивация към новостите в технологиите.

about-img

Нашият екип

Силни страни на курса

Постигане на постижения - 85%
Професионално развитие - 75%
Личностно развитие - 65%
Комуникация - 80%
Участие в спортни активности - 70%

ОТЗИВИ

Открих, че курсът е интересен и предизвикателен, със страхотни учебни материали, които наистина ви карат да изследвате все повече и повече технологичната индустрия и да се вземете участие. Смятам, че успехът ми през последните години е пряко свързан с това обучение, което съм правил. Открих, че онлайн ресурсите са фантастични, обратната връзка на преподавателите е конструктивна и фактът, че заданията могат да се подават онлайн, прави процеса толкова лесен.
- Ралица Иванова
Data Analyst
Намирам курса за изключително полезен, дава възможност да се усвоят базисни познания и поетапно да се развиват и усложняват. На мен лично ми даде увереност в уменията, които имам в настоящата си работа.
- Александър Димитров
Junior Python Developer